søndag 21. april 2019

Søtpotetsalat

Opprinnelig oppskrift finner du her.
Som et eget måltid for to personer trenger du:
600 - 700 g søpotet
1 1/2 ss olivenolje
100 g salat etter ønske
70 g pekannøtter
1 ts olivenolje
100 g bacon
60 g fetaost
Balsamico dressing etter ønske

Sett stekovnen på 220 grader.
Skjær søtpotetene i 1,5 cm tykke skiver, de største skivene deles i to. Legg potetskivene i en bolle og hell over 1 1/2 ss olivenolje, bland godt. Legg potetskivene på en bakepapirkledd stekeplate og bak potetskivene i 20 min ved 220 grader.

Rist pekannøttene i tre minutter i en stekepanne. Legg nøttene i en bolle. Skjær bacon i små biter. Ha 1 ts olivenolje i pannen og stek til de får fin farge.

Legg salat i bunnen av hver tallerken, ha over potetskivene, pekannøttene og bacon. Bryt fetaosten i mindre biter og ha i salaten. Hell på ønsket mengde dressing.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar