lørdag 2. februar 2019

Jordbær, avocado og spinatsalat med kylling

Dette er en salat med kylling, men kyllingen ligger i bunnen på denne tallerkenen.
Til en person trenger du:
1/4 dl olivenolje
1 ss balsamico eddik
1 ts sukker/søtningsstoff
1/4 ts salt
1/4 ts nykværnet pepper
1 kyllingbryst
En god neve spinatblader
4 fine jordbær i biter
1/2 avocado i skiver
2 - 3 tynne skiver rød løk
Litt fetaost i terninger
1 ss hakkede mandler

Miks sammen olivenolje, balsamico eddik, sukker, salt og pepper. Ha kyllingbrystet i en liten bolle og hell halvparten av marinaden/dressingen over kyllingbrystet. La stå i kjøleskapet i minst 30 min. Den andre halvparten av marinaden brukes som dressing.

Skjær kyllingbrystet i biter og stek i pannen.

Ha kylling, spinat, avocado, jordbær, rødløk og fetaost på tallerken og dryss over med hakkede mandler.
Bruk den andre halvparten av marinaden som dressing.

Digg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar