Her er det mulighet for å bruke de grønnsakene du liker istedenfor de som er nevnt under.
Til to posjoner trenger du:
150 g biffstrimler
8 stk rosenkål (hvis du bruker frossen, slipper du rensing. Men husk å tine den først)
1/2 rød paprika
1/2 pakke sukkererter
2 ss hakkede valnøtter
salt og pepper etter smak
2 ss pesto
2 stk store grove tortillalefser
1. Hvis du bruker fersk rosenkål, må den renses. Her er det brukt frossen, så den må tas ut av fryseren i god tid før du skal lage maten. Rosenkålen deles i to
2. Vask og rens paprika og skjær i strimler.
3. Hakk valnøttene.
4. Skyll sukkerertene og del i to
5. Stek biffstrimlene i ca 5 min.
6. Ha rosenkålen, paprikaen og sukkerertene i pannen sammen med biffstrimlene og stek videre i 3 minutter eller til alt er gjennomvarmt.
7. Ha i hakkede valnøtter og rør godt. Stek videre i 1 min.
8. Smør pesto på tortillalefsene og legg på biffblandingen på midten av lefsene og rull sammen.
Nyt!
Til to posjoner trenger du:
150 g biffstrimler
8 stk rosenkål (hvis du bruker frossen, slipper du rensing. Men husk å tine den først)
1/2 rød paprika
1/2 pakke sukkererter
2 ss hakkede valnøtter
salt og pepper etter smak
2 ss pesto
2 stk store grove tortillalefser
1. Hvis du bruker fersk rosenkål, må den renses. Her er det brukt frossen, så den må tas ut av fryseren i god tid før du skal lage maten. Rosenkålen deles i to
2. Vask og rens paprika og skjær i strimler.
3. Hakk valnøttene.
4. Skyll sukkerertene og del i to
5. Stek biffstrimlene i ca 5 min.
6. Ha rosenkålen, paprikaen og sukkerertene i pannen sammen med biffstrimlene og stek videre i 3 minutter eller til alt er gjennomvarmt.
7. Ha i hakkede valnøtter og rør godt. Stek videre i 1 min.
8. Smør pesto på tortillalefsene og legg på biffblandingen på midten av lefsene og rull sammen.
Nyt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar