tirsdag 16. juni 2015

Wok med strimlet svinekjøtt


Til 1 person trenger du (tallene i parentes er for to personer):
100 (200) gram strimlet svinekjøtt
1/4 (1/2) paprika i strimler
1/2 (1) boks babymais
1/2 (1) gulrot skjært i tynne skiver
1/2 (1) pakke aspargestopper
4 (8) stk. aromasopp i skriver
1 pose woksaus
1 (1) pose med byggris
1/2 ts salt

1, Vask paprika og skjær i strimler
2. Vask gulroten og skjær i skiver
3. Skyll aspargestoppene
4. Rens soppen og skjær i skiver
5. Kok opp vann i en kjele med 1/2 ts salt
6. Når vannet koker ha i byggrisen. Koketid: se pakken
7. Stek kjøttet i litt smør til det har fått fin stekeskorpe, og legg det på fat
8. Stek gulrotskivene i litt smør i noen minutter, legg det på fatet sammen med kjøttet
9. Stek soppen til den har fin stekeskorpe, legg det på fatet sammen med kjøttet og gulroten
10. Stek paprika og aspargestopper i litt smør i noen minutter.
11. Hell kjøtt/gulrot/sopp/ tilbake i pannen + babymaysen, hell over woksaus og la det koke i 3-4 minutter
12. Server byggris og wok, nyt!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar