lørdag 23. mai 2015

Biffsnadder

Oppskriften er hentet fra Matstart
Til en persjon trenger du (mengde til to personer i parentes)
1/2 (1/2) paprika
100 g (200g) biffstrimler
8 stk  (16 stk) sukkererter - vi har byttet ut kinakålen  
1/2 (1) gulrot
1/4 ts (1/2 ts) salt
1 (1) pakke byggris
1/2 ss (1 ss) smør
1/4 (1/2) pose woksaus

1. Skyll og rens paprika. Skjær i strimler
2. Skyll og skrell gulrot. Skjær i tynne skiver.
3. Skyll sukkerertene
4. Ha alle grønnsakene i en bolle
5. Bruk en stor kjele halvfull med vann, kok opp.
6. Finn ut hvor lenge byggrisen skal koke.
7. Ha 1/2 ts salt i vannet og ha i byggrisen i det kokende vannet.
8. Skru varmen ned på det halve. Kok så lenge det står på pakken.
9. Ta byggrispakken ut av vannet med en klype og legg på tallerken.
10. Stek biffstrimlene i ca 4 min. til de har fått en fin stekeskorpe
11. Ha i grønnsakene og stek videre i 2 min.
12. Klipp opp posen med woksaus og hell over
13. Bland godt og la det steke videre i 3 min.
14. Klipp opp byggrisposen og legg på tallerken ris og kjøttstrimler.
Nyt maten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar