mandag 18. mai 2015

Karrykylling med pastasalat



Oppskriften er hentet fra MatStart
I dag ble det deilig kylling og pasta som smakte veldig godt. Og det beste av alt, det er rester til i morgen!
Til to personer trenger du:
1 pakke med salatkylling
1/2 beger lett creme fraiche
1 ts karrykrydder
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
4 dl kokte pastaskruer, helkornspasta
1 lite beger cherrytomater
1 pose sukkererter (Trude brukte mer enn det som sto i oppskriften)

1 I en bolle blandet hun creme fraiche med karry, salt og pepper.
2 Ha kyllingbitene i blandingen.
3 Ta en annen bolle og ha opp i pastaskruene
4 Kutt tomatene i to og ha opp i pastabollen
5 Kutt sukkererter i biter og ha de opp i pastabollen
6 Bland grønnsaker og pasta
7 Server bollene med kyllingblandingen og pastasalaten
8 Nyt maten


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar