Til 3 posjoner trenger du:
1/2 løk
2-3 hvitløksbåter
1/2 chili
1/2 kg gulrøtter, hakket
1/2 liter vann og
1 stk buljonterning, grønnsaksuppe
en liten bit ingefær
Cottage chese eller creme fraiche
Surr løk, chili og hvitløk i litt smør til løken er blank og myk. Tilsett hakkede gulrøtter, buljong og vann og kok til det blir mørt. Smak til med revet ingefær og mos med stavmikser.
Server med cottage chese eller creme fraiche.
Orker du ikke å spise 3 posjoner, så kan du varme litt suppe til kvelden.
Til 6 posjoner:
1 løk
5 hvitløksbåter
1 hel chili
1 kg gulrøtter
1 liter vann
2-3 buljongterninger, grønnsakssuppe
1 cm ingefær
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar