onsdag 12. oktober 2016

Gulrotsuppe

Til 3 posjoner trenger du:
1/2  løk
2-3 hvitløksbåter
1/2 chili
1/2 kg gulrøtter, hakket
1/2 liter vann og
1 stk buljonterning, grønnsaksuppe
en liten bit ingefær

Cottage chese eller creme fraiche

Surr løk, chili og hvitløk i litt smør til løken er blank og myk. Tilsett hakkede gulrøtter, buljong og vann og kok til det blir mørt. Smak til med revet ingefær og mos med stavmikser.
Server med cottage chese  eller creme fraiche.
Orker du ikke å spise 3 posjoner, så kan du varme litt suppe til kvelden.

Til 6 posjoner:
1 løk
5 hvitløksbåter
1 hel chili
1 kg gulrøtter
1 liter vann
2-3 buljongterninger, grønnsakssuppe
1 cm ingefær

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar