torsdag 16. april 2015

Laks og rosenkål med valnøtter og rosiner


Til en person trenger du:
1 stk lakesefilet marinert med hvitløk og basilikum, eller noe annet du liker
1/2 pakke frossen rosenkål
2-3 ss rosiner
2-3 ss hakkede valnøtter
Litt flytende margarin til steking
salt, pepper og koriander(kan sløyfes)

Hell kokende vann over den frosne rosenkålen. La ligge noen minutter i det varme vannet til rosenkålen er tint. Hell av vannet og la rosenkålen renne av. Del hver rosenkål i to.

Stek laksen, ca 4-5 min på hver side til den er gjennomstekt. Hold laksen varm.

Stek rosenkålen i pannen i 3 minutter, rør i rosenkålen mens den steker.
Hell over rosinene og hakkede valnøtter. Dryss over litt salt, pepper og koriander. Stek videre i 3 minutter eller til rosenkålen har fått litt farve og er gjennomvarm.

Hell rosenkålblandingen på tallerken og legg på laksen. Nyt!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar