søndag 15. mars 2015

Stekt laks med blomkålris, løk og grønnsaker

Retten er laget med inspirasjon fra Enestående mat, en kjempefin blogg med matoppskrifter for en person. 
Vi brukte:
1 stk urte- og hvitløksmarinert laksefilet. Bruk det du liker best.
1/4 blomkål
1/2 squash
1/2 løk
1/2 grønt eple

1. Riv blomkål og eple på rivjern. Dette blandes, tilsett litt salt og pepper. Sett til siden.
2. Løken skjæres i båter og squashen i skiver.
3. Løk og squash stekes lett i pannen, hell over på tallerken.
4. Stek fisken, mot slutten av steketiden varmes den ferdigstekte løken og squashen i pannen sammen med fisken. Ha på tallerkenen. 
5. Ha litt smør i pannen hvis nødvendig og hell blomkål og epleblandingen i pannen. Freses i noen minutter. 
6. Hell over på tallerkenen og nyt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar