onsdag 18. mars 2015

Fylte pitabrød

Trude fylte pitabrødene med  stekt karbonadedeig med kidneybønner. Hvis du dobler oppskriften har du til to middager. Da fryser du ned halvparten.

Til to pitabrød trenger du:
200 g karbonadedeig
1/2 løk, hakket
1/2 boks kidneybønner
2 hvitløksbåter
2 ss tomatpure
1/2 ts salt
Litt chilipulver - vær forsiktig, smak til
1 dl vann
Litt flytende margarin til steking
2 Pitabrød
1 - 2 tomater i skiver
Noen skiver agurk
Litt ruccolasalat

1. Kutt løken i småbiter
2. Hakk hvitløken smått
3. Skyll kidneybønnene
4. Stek løken og hvitløken til den er blank og myk
5. Ha karbonadedeigen i panna sammen med løken og stek videre til den er brun.
6. Tilsett krydder, men vær forsiktig med chilikrydderet
7. Ha i kidneybønnene og tomatpureen.
8. Hell på 1 dl vann 
9. La det stå og putre på svak varme i 10 minutter
10. Mens kjøttblandingen putrer skjærer du opp tomaten og agurken og skyll ruccolasalaten.
10. Fyll pitabrødene med kjøttblandingen, tomater, agurk og ruccola.
Nyt!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar